NaslovnaNaše uslugeProtetika i ortodoncija

Protetika i ortodoncija

Protetika i ortodoncija

Metal-keramičke krunice

Metal-keramikčke krunice i mostovi su estetski nadomjestci, bijele boje, lijepi i osobito čvrst, naročito pogodni za radove na distalnim ( stražnjim ) zubima zbog čvrstoće i mogućnosti podizanja zagriza što poboljšava estetiku lica, daje mladenački izraz licu jer ga izdužuje, a osigurava visoku funkcionalnost.

Zirkon keramika

Izrada krunica, mostova i ljuskica od bezmetalne keramike, iznimne je estetike.

Ljuskice

Ljuskice su odlično rješenje za funkcionalne i estetske nedostatke zuba.

Proteze

Proteze su nadoknade zubi koji nedostaju akrilatnim protezama, akrilatnim protezama sa keramičkim zubima te akrilatnim protezama na implantatima, ili proteze pojačane metalom ( Wironit proteze ). Kombinirani radovi imaju proteze bez kvačica koje su pričvršćene na metalnu bazu keramičkih nadoknada zubi u slučaju da niste kandidat za dentalne implantate, a potrebna je nadoknada većeg broja zubi.

Proteze na implantatima All on 4 ( čitava proteza se drži na 4 implantata ) ili All on six ( proteza je pričvršćena na 6 implantata ).

Kombinirani radovi

Ova vrsta protetskog rada obuhvaća kombinaciju fiksnog dijela na koji se postavlja mobilni dio cjeline (krunica ili most).

Ortodoncija

Ispravljanje nepravilnog položaja zubi i čeljusti fiksnim ortodontskim aparatićem i prozirnim silikonskim udlagama. Prozirne i keramičke bijele bravice, ali i metalne obavljaju sve svoju funkciju ispravljanja zubi.